Berichten van: Start-up

Logo Bouwen aan Betere Bedrijven

De kracht van duidelijke doelen: Resultaat is meer dan winst

Verken een holistische kijk op 'resultaat' in zaken doen. Deze verkenning gaat verder dan winst, en benadrukt het belang van andere resultaatgebieden zoals klant- en medewerkerstevredenheid, en maatschappelijke impact. Ontdek hoe duidelijke communicatie en afspraken leiden tot een gezamenlijk begrip en succes in alle facetten van je bedrijf.

Logo Bouwen aan Betere Bedrijven

Hoe de waan van de dag te verslaan: Tips voor ondernemers in het MKB

Ontdek hoe de waan van de dag mkb-ondernemers beïnvloedt, door stress en verminderde productiviteit, en leert praktische tips om deze te overwinnen, zoals prioriteiten stellen en taakdelegatie. Dit artikel biedt inzicht in de negatieve impact van constante bedrijvigheid op zowel persoonlijk welzijn als zakelijke groei, en benadrukt het belang van het behouden van focus op langetermijndoelen en strategische bedrijfsontwikkeling om een toekomstbestendig bedrijf op te bouwen.

Logo Bouwen aan Betere Bedrijven

Ontdek de voordelen van GROWTHmapper® voor jouw bedrijf

Verhoog de groei van jouw onderneming met GROWTHmapper, een innovatieve tool van Oxford Innovation. Gebaseerd op de ervaring van 20.000 bedrijven, biedt het een bewezen methode om de juiste zakelijke keuzes te maken, leergeld te voorkomen en een krachtig team te vormen. Ontdek waarom 87% van de ondernemers het cruciaal vindt voor hun ontwikkeling.

Logo Bouwen aan Betere Bedrijven

De kunst van verkopen: Vertrouwen opbouwen en succes realiseren

Ontdek de kunst van het verkopen door vertrouwen op te bouwen en authentieke relaties te creëren. Dit artikel belicht de betekenis van verkopen en deelt cruciale principes zoals transparantie, respect, authenticiteit, en eerlijkheid, die essentieel zijn voor het opbouwen van vertrouwen en het smeden van duurzame zakelijke relaties op zowel lokaal als internationaal niveau. Het verkennen van deze technieken kan leiden tot succesvolle en herhaalde zakendeals.