Start-up

Om erachter te komen of je oplossing een fit heeft met de doelgroep, zul je moeten valideren.


Als oprichter van een start-up komt er gigantisch veel op je af. Klopt mijn problem-solution fit en mijn product-market fit? Krijg ik alles gevalideerd? Heb ik de juiste skill-set en wat zijn mijn valkuilen? Heb ik een co-founder nodig en waar vind ik die?

Bij een start-up zijn er talloze zaken die je aandacht vragen. Maar als je de wilskracht hebt om door te gaan, dan zul je moeten focussen op de feiten. En die krijg je alleen via research en analyses.

Met behulp van het GROWTHmapper startup assessment kun je vrijwel direct beginnen met valideren. En dat valideren begint natuurlijk bij jouzelf, als founder. Nog voordat je begint met écht valideren, leer je eerst jezelf kennen. En dat lijkt misschien confronterend, maar je zult er ongelofelijk veel aan hebben. Want een startup beginnen met de verkeerde skill- of mindset, maakt de uitdaging alleen maar nóg groter.

Het assessment voor start-up kijkt naar …

Icoon van vier onderling verbonden bureaus, symbool staand voor de verschillende werkstructuren binnen het GROWTHmapper assessment: werken als solist, met een co-founder, of binnen een team, en de samenwerkingsdynamieken die daarbij horen in de ontwikkeling van bedrijven.

Alleen? Of met een co-founder?

“Ontdek de kracht van solo-ondernemerschap of co-founding: optimaliseer samenwerking en vul vaardigheidsgaten aan voor een sterke start!”

Icoon van een lineaal en potlood, symbool voor de discipline 'Vaardigheden' binnen het GROWTHmapper assessment, wat focust op het meten en ontwikkelen van cruciale bedrijfsvaardigheden om groei en succes in ondernemingen te stimuleren.

Kennis en kunde

“Hoe competent is je team? Identificeer skills en kennisgaten om training en ontwikkeling naadloos te stroomlijnen voor maximale impact!”

Icoon van een figuurtje met een vraagteken, symboliserend de discipline 'spiegel en sparren' binnen het GROWTHmapper assessment, wat staat voor reflectie en interactieve dialoog om bedrijfsontwikkeling en -groei te faciliteren.

Spiegel en sparren

“Neem een kritische blik naar binnen: ontdek blinde vlekken, challenge je aannames en verrijk je strategie met gefundeerde feedback!”

Icoon van een figuur met een schietschijf, symboliserend de discipline 'doelgroep' binnen het GROWTHmapper assessment, wijzend op de precisie en doelgerichtheid bij het identificeren en bereiken van de juiste klantsegmenten voor bedrijfsgroei en ontwikkeling

Doelgroep

“Definieer en begrijp je ideale klant: ontwikkel een laserfocus op hun behoeften, wensen en gedrag om je aanbod onweerstaanbaar te maken!”

Icoon van een wijze uil, symbool staand voor de discipline 'operatie' binnen het GROWTHmapper assessment, wat de efficiëntie en effectiviteit van operationele processen binnen een onderneming analyseert en evalueert.

Operatie

“Waar staan jouw operationele processen? Optimaliseer efficiëntie, minimaliseer verspilling en waarborg kwaliteit doorheen je gehele operatie!”

Wat levert GROWTHmapper je op?

Analyse van je bedrijfskundige volwassenheid

Een uitgebreide analyse die de bedrijfskundige volwassenheid van jouw bedrijf in kaart brengt. Met andere woorden, waar sta je met betrekking tot start-ups?

Jouw routekaart naar start-ups

Gedetailleerde en puntsgewijze weergave naar het “ideale” bedrijf, kortom je krijgt inzicht in wat er moet gebeuren, wat nu nog onbekend is wordt bekend.

Identificatie van sterke en zwakke punten

Het assessment helpt jouw bedrijf om je interne sterke punten en zwakke punten te identificeren. Door te begrijpen waar je goed in bent en waar verbetering nodig is, kun je je middelen efficiënter inzetten.

Groeiplanning en strategie

Op basis van de verzamelde gegevens gaat GROWTHmapper jouw bedrijf helpen bij het ontwikkelen van een effectief groeiplan en strategie voor start-ups. Het biedt een gestructureerd kader om doelen te stellen en de stappen te bepalen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Prioriteiten worden vastgesteld en SMART gemaakt.

Externe financiering en investeringen

Voor start-ups en groeiende bedrijven kan het gebruik van GROWTHmapper een aantrekkelijke factor zijn voor externe investeerders en financiers. Het biedt een gestructureerde beoordeling van het bedrijf en kan het vertrouwen vergroten in de groeipotentie van het bedrijf.

Teamontwikkeling

Het assessment biedt inzicht in het potentieel van je huidige team. Dit gaat jouw bedrijf helpen bij het identificeren van aandachtspunten in vaardigheden en ervaring, en bij het plannen van opleidings- en ontwikkelingsinitiatieven.

Kortom
Sneller, met minder leergeld en frustratie wordt jouw ambitie,
start-up, werkelijkheid.

GROWTHmapper.
Jouw pad naar succes in kaart gebracht

Ontdek een wereld van inzichten met onze allesomvattende bedrijfsanalyse, samengebracht in een helder, toegankelijk rapport. Wij bieden een concreet en strategisch stappenplan, afgestemd op het verwezenlijken van al jouw zakelijke én persoonlijke ambities.

Growthmapper-start-up
#image_title

Zo ervaren andere ondernemers ons

Foto Geert Cox

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij begrijpen dat je nog vol met vragen zit. Dat is ook logisch. Maak daarom gebruik van ons gratis uurtje sparren. Wij zijn er voor jou.

Uit ervaring weten we dat ondernemers wel eens dringende vragen of snel een antwoord willen hebben. Wij snappen die urgentie.
Bel dan 06 34373898.

Gratis adviesuur inplannen