Scale-up

Je hebt een goedlopende start-up en het is tijd voor de volgende stap. Maar hoe doe je dat?


Heb je een veelbelovende start-up, maar worstel je met het vraagstuk van opschaling? Je bent niet de enige. Het opschalen van een bedrijf kan een uitdagende taak zijn.

Bij Bouwen aan Betere Bedrijven begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee start-ups te maken hebben. We helpen graag bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt groeiplan. Aan de hand van onze GROWTHmapper methodiek ontdekken we waar groeikansen en -ambities liggen, en of de juiste kennis en vaardigheden in je bedrijf aanwezig zijn om deze te realiseren.

Het GROWTHmapper assessment gericht op groei analyseert je essentiële bedrijfsprocessen en zoomt in op een aantal veelvoorkomende uitdagingen van ondernemers.

Het assessment voor scale-ups kijkt naar …

Afbeelding van een zorgvuldig van papier gevouwen vliegtuigje, dat dient als metafoor voor de discipline verandermanagement binnen het GROWTHmapper assessment, symboliserend de navigatie door verandering en transitie in een organisatie

Verandermanagement

“Ontmasker de obstakels en katalysatoren van verandering binnen jouw organisatie voor een vloeiende transitie naar succes!”

Icoon van vier poppetjes met één figuur op de voorgrond, symboliserend leiderschap, wat staat voor de discipline 'leiderschap' binnen het GROWTHmapper assessment, waarbij de focus ligt op het analyseren en ontwikkelen van effectieve leiderschapskwaliteiten en -strategieën binnen een organisatie

Menselijk kapitaal en vaardigheden

“Breng de onbenutte potentie van jouw team in kaart en ontgrendel een nieuw niveau van samenwerking en productiviteit!”

Icoon van een brandende tafellamp, symbool voor de discipline marketing en sales, belicht binnen het GROWTHmapper assessment om strategische inzichten en groei te stimuleren in deze bedrijfsfuncties.

Marketing en sales

“Visualiseer je marketing en salesfunnel, en ontdek waar kansen liggen om je bereik en conversie te vergroten.”

Icoon van een flonkerende diamant, symbool voor de discipline leiderschap binnen het GROWTHmapper assessment, dat de facetten van effectief en schitterend leiderschap in de zakelijke omgeving uitlicht.

Leiderschap

“Evalueer je leiderschapsstijl en -effectiviteit om een cultuur van motivatie, respect en productiviteit te cultiveren.”

Icoon van een brandende lichtbol, symbool voor de discipline 'Innovatie' binnen het GROWTHmapper assessment, wat wijst op de focus op het ontwikkelen en evalueren van innovatiestrategieën en -initiatieven binnen een onderneming.

Innovatie

“Identificeer je innovatieve potentie en de hobbels op de weg naar een baanbrekende marktpositie!”

Icoon van een groene plant in een pot, symbool voor de discipline 'duurzaamheid' binnen het GROWTHmapper assessment, wat wijst op het belang en de analyse van duurzame praktijken en strategieën in bedrijfsvoering.

Duurzaamheid

“Onderzoek je duurzaamheidsprofiel en zet stappen naar een milieuvriendelijke en sociaal-verantwoordelijke bedrijfsvoering!”

Icoon van een laboratoriumfles met borrelende vloeistof, symbool voor de bedrijfsdiscipline 'strategie' binnen het GROWTHmapper assessment, waarin het ontwikkelen, testen en implementeren van bedrijfsstrategieën centraal staat.

Strategie

“Analyseer de huidige strategische aanpak en ontdek nieuwe routes naar ongeëvenaarde bedrijfsgroei en concurrentievoordeel!”

Icoon van een figuurtje met een weegschaal, symbool voor de discipline 'financieringsmogelijkheden' binnen het GROWTHmapper assessment, waarbij de balans en evaluatie van diverse financieringsopties voor ondernemingen in kaart worden gebracht

Financieringsmogelijkheden

“Duik in je financieringsstructuur en ontdek op maat gemaakte oplossingen om jouw groeiplannen te voeden!”

Icoon van een hand die een brandende lichtbol vasthoudt, symbool voor de discipline 'liquide middelen' binnen het GROWTHmapper assessment, dat de focus legt op inzicht en strategieën voor effectief cashflowbeheer en financiële stabiliteit binnen een onderneming.

Liquide middelen

“Krijg diepgaand inzicht in je financiële stabiliteit en de sleutel tot een veerkrachtige economische toekomst!”

Icoon van een wijze uil, symbool staand voor de discipline 'operatie' binnen het GROWTHmapper assessment, wat de efficiëntie en effectiviteit van operationele processen binnen een onderneming analyseert en evalueert.

Operatie

“Analyseer je operationele efficiëntie, identificeer bottleneck en optimaliseer je productie- en leveringsprocessen.”

Wat levert GROWTHmapper je op?

Analyse van je bedrijfskundige volwassenheid

Een uitgebreide analyse die de bedrijfskundige volwassenheid van jouw bedrijf in kaart brengt. Met andere woorden, waar sta je met betrekking tot scale-ups?

Jouw routekaart naar scale-ups

Gedetailleerde en puntsgewijze weergave naar het “ideale” bedrijf, kortom je krijgt inzicht in wat er moet gebeuren, wat nu nog onbekend is wordt bekend.

Identificatie van sterke en zwakke punten

Het assessment helpt jouw bedrijf om je interne sterke punten en zwakke punten te identificeren. Door te begrijpen waar je goed in bent en waar verbetering nodig is, kun je je middelen efficiënter inzetten.

Groeiplanning en strategie

Op basis van de verzamelde gegevens gaat GROWTHmapper jouw bedrijf helpen bij het ontwikkelen van een effectief groeiplan en strategie voor scale-ups. Het biedt een gestructureerd kader om doelen te stellen en de stappen te bepalen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Prioriteiten worden vastgesteld en SMART gemaakt.

Externe financiering en investeringen

Voor start-ups en groeiende bedrijven kan het gebruik van GROWTHmapper een aantrekkelijke factor zijn voor externe investeerders en financiers. Het biedt een gestructureerde beoordeling van het bedrijf en kan het vertrouwen vergroten in de groeipotentie van het bedrijf.

Teamontwikkeling

Het assessment biedt inzicht in het potentieel van je huidige team. Dit gaat jouw bedrijf helpen bij het identificeren van aandachtspunten in vaardigheden en ervaring, en bij het plannen van opleidings- en ontwikkelingsinitiatieven.

Kortom
Sneller, met minder leergeld en frustratie wordt jouw ambitie,
scale-up, werkelijkheid.

GROWTHmapper.
Jouw pad naar succes in kaart gebracht

Ontdek een wereld van inzichten met onze allesomvattende bedrijfsanalyse, samengebracht in een helder, toegankelijk rapport. Wij bieden een concreet en strategisch stappenplan, afgestemd op het verwezenlijken van al jouw zakelijke én persoonlijke ambities.

Growthmapper-scale-up
#image_title

Zo ervaren andere ondernemers ons

Foto Geert Cox

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij begrijpen dat je nog vol met vragen zit. Dat is ook logisch. Maak daarom gebruik van ons gratis uurtje sparren. Wij zijn er voor jou.

Uit ervaring weten we dat ondernemers wel eens dringende vragen of snel een antwoord willen hebben. Wij snappen die urgentie.
Bel dan 06 34373898.

Gratis adviesuur inplannen