Financieel herstel

Hoeveel klappen kun je nog verdragen?


Als rasechte ondernemer kun je wel wat tegenslag hebben. Maar genoeg is genoeg. Het houdt een keer op. Als je met je bedrijf in zwaar weer verkeert, wil je eigenlijk maar één ding weten. Wat zijn m’n opties nog?

Het is tijd om uit het zware weer te stappen en weer koers te zetten naar succes. Bij Bouwen aan Betere Bedrijven begrijpen we de uitdagingen waarmee ondernemers te maken kunnen krijgen. Of het nu gaat om financiële herstructurering, strategische heroriëntatie of andere mogelijkheden, we bieden de expertise en begeleiding die je nodig hebt.

Het GROWTHmapper herstel assessment geeft je in korte tijd praktische handvatten die je helpen om de wind weer in de zeilen te krijgen. En dat begint allemaal met het bepalen van de huidige situatie

Het assessment voor financieel herstel kijkt naar …

Icoon van een spaarvarken met een euroteken en twee cirkelvormige pijlen eromheen, symboliseert de discipline 'cashflow' binnen het GROWTHmapper assessment, wat wijst op het beheer en de circulatie van geld binnen een onderneming

Cashflow

“Identificeer mogelijke discrepanties binnen uw cashflow en onthul strategieën ter optimalisatie en bescherming van uw financiële liquide middelen.”

Icoon van een gevulde geldzak, symbool voor het GROWTHmapper assessment gericht op scale-up activiteiten en financiële groei.

Financiën

“Duik dieper in uw financiële structuren, identificeer potentiële zwakheden en versterk uw onderneming middels strategisch financieel beheer.”

Icoon van een buitenlandse winkel, symbool voor de discipline 'route naar de markt' binnen het GROWTHmapper assessment, wat de strategische analyse en planning van marktentree en expansie voor ondernemers benadrukt

Markt

“Verken potentiële marktkansen en herpositioneer uw aanbod om de omzet te stimuleren te midden van deze financieel uitdagende tijden.”

Icoon van een wandklok, symbool voor de bedrijfsdiscipline 'het vermogen om te leveren', één van de belangrijke facetten geanalyseerd binnen de GROWTHmapper assessments om effectief tijdmanagement en punctuele levering in organisaties te waarborgen.

Vermogen om te leveren

“Zorg voor een stabiele operationaliteit door een gedegen analyse van uw leveringsketens en optimalisatie van uw operationele capaciteit gedurende financieel uitdagende perioden.”

Icoon van drie verschillende poppetjes, aangekleed als vakmensen, symboliserend de discipline van personeelszaken binnen het GROWTHmapper assessment, benadrukkend het belang van deskundigheid en diversiteit binnen het team en personeelsmanagement.

Personeelszaken

“Bescherm uw meest waardevolle activa – uw teamleden. Ontdek strategieën om talent te behouden en de teammoraal hoog te houden gedurende financiële uitdagingen.”

Icoon van bokshandschoenen, symbool voor de discipline 'weerbaarheid' binnen het GROWTHmapper assessment, vertegenwoordigend hoe bedrijven kracht en veerkracht kunnen opbouwen om tegenslagen en uitdagingen te overwinnen in hun groeitraject.

Veerkracht

“Construeer een onderneming die niet enkel overleeft, maar floreert tijdens financiële tegenslagen door het inbedden van veerkrachtige mechanismen.”

Wat levert GROWTHmapper je op?

Analyse van je bedrijfskundige volwassenheid

Een uitgebreide analyse die de bedrijfskundige volwassenheid van jouw bedrijf in kaart brengt. Met andere woorden, waar sta je met betrekking tot Covid herstel?

Jouw routekaart naar Covid herstel

Gedetailleerde en puntsgewijze weergave naar het “ideale” bedrijf, kortom je krijgt inzicht in wat er moet gebeuren, wat nu nog onbekend is wordt bekend.

Identificatie van sterke en zwakke punten

Het assessment helpt jouw bedrijf om je interne sterke punten en zwakke punten te identificeren. Door te begrijpen waar je goed in bent en waar verbetering nodig is, kun je je middelen efficiënter inzetten.

Groeiplanning en strategie

Op basis van de verzamelde gegevens gaat GROWTHmapper jouw bedrijf helpen bij het ontwikkelen van een effectief groeiplan en strategie voor Covid herstel. Het biedt een gestructureerd kader om doelen te stellen en de stappen te bepalen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Prioriteiten worden vastgesteld en SMART gemaakt.

Externe financiering en investeringen

Voor start-ups en groeiende bedrijven kan het gebruik van GROWTHmapper een aantrekkelijke factor zijn voor externe investeerders en financiers. Het biedt een gestructureerde beoordeling van het bedrijf en kan het vertrouwen vergroten in de groeipotentie van het bedrijf.

Teamontwikkeling

Het assessment biedt inzicht in het potentieel van je huidige team. Dit gaat jouw bedrijf helpen bij het identificeren van aandachtspunten in vaardigheden en ervaring, en bij het plannen van opleidings- en ontwikkelingsinitiatieven.

Kortom
Sneller, met minder leergeld en frustratie wordt jouw ambitie,
financieel herstel, werkelijkheid.

GROWTHmapper.
Jouw pad naar succes in kaart gebracht

Ontdek een wereld van inzichten met onze allesomvattende bedrijfsanalyse, samengebracht in een helder, toegankelijk rapport. Wij bieden een concreet en strategisch stappenplan, afgestemd op het verwezenlijken van al jouw zakelijke én persoonlijke ambities.

Growthmapper-financieel herstel
#image_title

Zo ervaren andere ondernemers ons

Foto Geert Cox

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij begrijpen dat je nog vol met vragen zit. Dat is ook logisch. Maak daarom gebruik van ons gratis uurtje sparren. Wij zijn er voor jou.

Uit ervaring weten we dat ondernemers wel eens dringende vragen of snel een antwoord willen hebben. Wij snappen die urgentie.
Bel dan 06 34373898.

Gratis adviesuur inplannen