Over ons

Bouwen aan Betere Bedrijven: Samen creëren we jouw pad naar zakelijk succes

Bij Bouwen aan Betere Bedrijven BV verenigen we 25 jaar aan internationale ondernemerservaring in het MKB met een frisse, vernieuwende benadering van bedrijfsondersteuning. Wij geloven dat de versterking van het MKB ook anders, beter kan – en wij zijn hier om dat te bewijzen.

Partnerschap voor duurzame MKB-groei

Onze samenwerkingen met overheid en kennisinstellingen stelt ons in staat om één gezamenlijk doel na te streven: het realiseren van duurzame groei voor MKB-ondernemingen. Onze support reikt van bedrijfsvoering, innovatie tot internationalisering en manifesteert zich in alles, van inspiratiesessies tot inloopspreekuren en ons vooruitstrevende programma.

Foto van Geert Cox, oprichter van Bouwen aan Betere Bedrijven, die vriendelijk en professioneel in de camera kijkt, bij een bericht met een boodschap voor bezoekers en klanten.

Geert Cox

Oprichter Bouwen aan Betere Bedrijven.

Een boodschap van de oprichter

Jouw groei begint waar zelfperceptie plaatsmaakt voor zelfreflectie.

In mijn ondernemersloopbaan dacht ik vaak dat mijn duidelijke visie en vastgestelde doelen automatisch zouden leiden tot het bereiken van onze ambities. De realiteit heeft mij geleerd dat hier méér voor nodig is: het vereist het durven afzetten van de roze bril en het onbevreesd inslaan van nieuwe wegen.

Wij bij Bouwen aan Betere Bedrijven zijn ervan overtuigd dat we ondernemers pas écht kunnen assisteren bij het realiseren van hun dromen als ze bereid zijn zichzelf bloot te geven. Wanneer ze persoonlijke aannames kunnen loslaten en het welzijn van het bedrijf – en het team in zijn totaliteit – durven voorop te stellen. Alleen op deze wijze kan zowel het bedrijf als de ondernemer maximaal floreren.