Alle berichten

Ontdek de Voordelen van GROWTHmapper® voor jouw bedrijf

Bij BouwenAanBetereBedrijven™ maken we gebruik van de bewezen GROWTHmapper® methode om bedrijven te helpen aanzienlijke groei te realiseren in diverse bedrijfsaspecten. Maar hoe is het om met deze methode te werken? In dit artikel deel ik mijn ervaringen met GROWTHmapper®.

Toen ik na 25 jaar internationaal ondernemen besloot om bedrijven te coachen en adviseren, ontdekte ik GROWTHmapper®. Uit nieuwsgierigheid dook ik in de methode om te zien hoe effectief het was en of het bij mijn werk paste. Als groeicoach werk ik al geruime tijd met GROWTHmapper® en het blijft boeiend om te zien hoe deze methode mensen binnen organisaties in beweging zet en welke groei het teweegbrengt.

26% Meer groei realiseren

In mijn zoektocht naar manieren om MKB-bedrijven in het buitenland te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities, stuitte ik op GROWTHmapper® via twee afzonderlijke onderzoeken. Beide studies toonden aan dat deze methode opmerkelijke resultaten opleverde. Bedrijven bleken maar liefst 26% meer groei te realiseren, en maar liefst 99% van de deelnemers was bijzonder tevreden over de behaalde resultaten. Wat misschien nog wel indrukwekkender is, is dat deelnemers voor elke geïnvesteerde euro minimaal zes euro aan subsidie ontvingen.

Een ondernemer is geen alleskunner

Vaak worden ondernemers gezien als alleskunners, maar dat is natuurlijk niet realistisch. Niemand kan overal in uitblinken. Iemand die goed is in financiën, is wellicht minder sterk in marketing, en iemand die sterk is in innoveren is wellicht minder succesvol in sales. GROWTHmapper® helpt je om de sterke en zwakke punten van je bedrijf te identificeren, zodat je je zwakke punten kunt verbeteren en je sterke punten kunt benutten.

Wat GROWTHmapper® voor jouw bedrijf kan betekenen

GROWTHmapper® biedt waardevolle inzichten over je bedrijf, waarmee je gerichte acties kunt ondernemen om groei te stimuleren. De resultaten van de scan geven je inzicht in de volwassenheid van je bedrijf op verschillende terreinen en leggen verschillen in managementperspectieven bloot. Door deze inzichten grondig te bespreken, kun je als managementteam je doelstellingen bijstellen en aanscherpen.

Waarom ik met GROWTHmapper® werk

GROWTHmapper® levert simpelweg meetbare resultaten op. Verschillende afdelingen binnen je bedrijf realiseren groei, en je cijfers laten aantoonbare verbeteringen zien, en dat allemaal in minder dan drie jaar. Je kunt een concrete koers uitzetten die met enthousiasme door de hele organisatie wordt omarmd. Met mijn 25 jaar ervaring zou ik elke ondernemer aanraden om dit traject te doorlopen. Het verbetert niet alleen jouw leven als ondernemer, maar ook het leven van degenen die hard voor je werken.

Benieuwd hoe Bouwen aan Betere Bedrijven je hierbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw onderneming kunnen helpen groeien, zelfs in de meest hectische tijden. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor je bedrijf!

Plan snel een online of fysieke afspraak voor een gratis uur advies. Je kunt de afspraak inplannen via deze link: Calendly online agenda.

Bouwen aan Betere Bedrijven is een initiatief ter ondersteuning en ontwikkeling van mkb-bedrijven. Voor ondernemers, door ondernemers.

Geert Cox heeft ruim 25 jaar bagage aan internationaal ondernemen in meer dan 30 landen. Samen met een landelijk netwerk van ervaren coaches en GROWTHmapper van Oxford Innovation bouwt hij aan een duurzaam beter mkb.

Gerelateerde berichten
Logo Bouwen aan Betere Bedrijven

Ontdek de voordelen van GROWTHmapper® voor jouw bedrijf

Verhoog de groei van jouw onderneming met GROWTHmapper, een innovatieve tool van Oxford Innovation. Gebaseerd op de ervaring van 20.000 bedrijven, biedt het een bewezen methode om de juiste zakelijke keuzes te maken, leergeld te voorkomen en een krachtig team te vormen. Ontdek waarom 87% van de ondernemers het cruciaal vindt voor hun ontwikkeling.