GROWTHmapper

Ontdek de sleutel tot succesvol ondernemen met de GROWTHmapper-methode

GROWTHmapper brengt op een snelle manier grondig in kaart wat de huidige stand van zaken is op het gebied van de belangrijkste bedrijfsprocessen. En nog veel belangrijker, waar de verbeterpunten liggen. Het zorgt voor een nulmeting van de hele organisatie, en stelt je in staat om onder de motorkap alles te optimaliseren.

Ontwikkeld door Oxford innovation

Growthmapper is een innovatieve methode, ontwikkeld door Oxford Innovation, een dochteronderneming van de prestigieuze Oxford University. Het is speciaal ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun ambitieuze doelen. Met zijn bewezen succes als toonaangevende aanpak in het Verenigd Koninkrijk, wint Growthmapper nu ook in Nederland snel aan populariteit. Al meer dan 40.000 bedrijven hebben met succes geprofiteerd van de GROWTHmapper-methode.

Hoe gaat het in z’n werking?

Het assessment vindt volledig online plaats, bestaat uit ongeveer 60-120 stellingen en neemt ongeveer 15 – 20 minuten tijd in beslag. Het assessment is geschikt voor maximaal acht deelnemers en gaat in op de belangrijkste, fundamentele bedrijfsonderdelen die op orde moeten zijn om je ambitie te kunnen realiseren.

Na het doorlopen van het Growthmapper-assessment, ontvang je een gedetailleerd rapport dat inzichten biedt in je bedrijfsprestaties, groeipotentieel en strategische mogelijkheden. Het belicht specifieke gebieden waar verbetering mogelijk is en toont kansen op de markt die je kunt benutten.

Dit rapport fungeert als een routekaart voor toekomstige groei, helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en stelt je in staat om je bedrijfsstrategie effectief te plannen en uit te voeren.

Foto Geert Cox

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij begrijpen dat je nog vol met vragen zit. Dat is ook logisch. Maak daarom gebruik van ons gratis uurtje sparren. Wij zijn er voor jou.

Uit ervaring weten we dat ondernemers wel eens dringende vragen of snel een antwoord willen hebben. Wij snappen die urgentie.
Bel dan 06 34373898.

Gratis adviesuur inplannen